Κίνα Επίδειξη OOH κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Kevin Woo

Τηλεφωνικό νούμερο : www.starvisionx.com

WhatsApp : +8618101899103

Free call
Shenzhen Star Vision Technology Co., Ltd.

18 έτη εμπειρίας της εφαρμοσμένης μηχανικής και της κατασκευής Ooh σχεδίου και εξοπλισμός αστικών οδών Dooh, επεκταμένα προϊόντα σε περισσότερες από 80 χώρες από το 2003

 

  • Shenzhen Star Vision Technology Co., Ltd.
  • Shenzhen Star Vision Technology Co., Ltd.
  • Shenzhen Star Vision Technology Co., Ltd.
  • Shenzhen Star Vision Technology Co., Ltd.
Στοιχεία Εταιρίας:
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Εταιρεία Εμπορίας
Μάρκες: Όραμα αστεριών Αριθμός Υπαλλήλων: 100~200
Ετήσιες πωλήσεις: 20 Million-30 Million Ιδρύθηκε Έτος: 2020
Εξαγωγή pc: 80% - 90%
Γύρος εργοστασίων > Ποιοτικός έλεγχος >
Εισαγωγή

Το όραμα αστεριών ειδικεύεται στο σχέδιο, την εφαρμοσμένη μηχανική και την κατασκευή ooh & Dooh υποδομές όπως το καταφύγιο λεωφορείων, υπαίθριες δομές διαφήμισης (Mupi, ελαφριά αφίσα πόλεων και μέγα φως), και εσωτερική και υπαίθρια ψηφιακή επίδειξη.

 

Έχουμε έναν αξιοπρόσεκτο σχεδιαστή και τους μηχανικούς ομάδων βιομηχανικό, οι οποίοι έχουν εργαστεί ήδη με μας για περισσότερο από 10 έτη, και με το εργοστάσιο 23.000 sqm μας, εργαστήριο για τη διαμόρφωση μετάλλων, την κοπή λέιζερ, τη συγκόλληση, το επίστρωμα σκονών και τη συγκέντρωση επιτροπής. με εκσυγχρονίστε ακριβώς τις εγκαταστάσεις. και ποιοτικό σύστημα ελέγχου, ξέρουμε ότι οι λεπτομέρειες κάνουν την ποιότητα και δεν συμβιβάζουμε ποτέ.

 

Στα προηγούμενα 12 έτη, έχουμε την ύπαρξη εργαζόμενοι πολύ κοντά χωρίς των ιδιοκτητών εγχώριων μέσων, και την πόλη δημοτική, και συνεργαμένος με άλλο κατασκευαστή από τον κόσμο, είμαστε δομές παράδοσης στην πόλη από 78 χώρες.

 

έχουμε διατηρήσει πάντα ταπεινό για να μάθουμε και να αγκαλιάσουμε τις νέες τεχνολογίες, να συνδυάσουν τις νέες τεχνολογίες με τα κλασικά furnitures οδών, για να παρέχουμε τα καλύτερα furnitures οδών στην πόλη του κόσμου.

Ιστορία
Υπηρεσία

Σχεδιάζουμε την εφαρμοσμένη μηχανική και κατασκευάζουμε τις υποδομές για τις δημοτικές εγκαταστάσεις, όπως το mupi και το ψηφιακό mupi, το ψηφιακό καταφύγιο λεωφορείων, και ο ελαφρύς πίνακας πόλεων, ψηφιακές λύσεις CMS.

 

 

Η ομάδα μας
  • Sandor Repas

    Sandor
Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας