Κίνα Επίδειξη OOH κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Kevin Woo

Τηλεφωνικό νούμερο : www.starvisionx.com

WhatsApp : +8618101899103

Free call

Πελάτης βοήθειας Starvision από OOH σε DOOH

May 16, 2022

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πελάτης βοήθειας Starvision από OOH σε DOOH

Ο εκτιμημένος πελάτης μας, μια από τις κορυφαίες υπαίθριες επιχειρήσεις μέσων της Ιταλίας, έχει συνεργαστεί με μας για πολλά χρόνια και κατά τη διάρκεια εκείνων των ετών έχουμε παράσχει συνολικά περίπου 500 μονάδες του mupi, συμπεριλαμβανομένου του wall-mounted mupi, της ελεύθερης στάσης και να τυλίξουμε της ελαφριάς αφίσας πόλεων. Αυτά τα προτερήματα έχουν επεκταθεί ευρέως στους αερολιμένες, τους σταθμούς μετρό, τις οδούς, το πάρκο, κ.λπ. και, χάρι στην πρωταρχική θέση τους, το mupi είναι μια με συνέπεια κερδοφόρα επιχείρηση για τον πελάτη μας τα τελευταία χρόνια.

 

Με την αυξανόμενη ζήτηση για DOOH και PDOOH στη βιομηχανία, ο πελάτης μας αποφάσισε να επενδύσει σε DOOH με τη βελτίωση του mupi ύπαρξης στις ψηφιακές οθόνες. Για λόγους περιβαλλοντικής και αποδοτικότητας δαπανών, κρατήσαμε την υπάρχουσα κύρια δομή του mupi και ξανασχεδιάσαμε τη δομή πορτών λόγω της διαφοράς στο ορατό μέγεθος μεταξύ της αφίσας 6 φύλλων και της οθόνης 75» LCD.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πελάτης βοήθειας Starvision από OOH σε DOOH  0

 

Για την εσωτερική μονάδα, ενσωματώσαμε ένα LG 75 βιομηχανική επιτροπή ίντσας 500nits 4K, τοποθετώντας δομή, και επίσης μια ψηφιακή κάμερα για την ανάλυση ακροατηρίων και ένα βιομηχανικό ΜΊΝΙ PC, στερεοφωνικούς ομιλητές, και τους ανεμιστήρες για την ψύξη.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πελάτης βοήθειας Starvision από OOH σε DOOH  1

 

Μετά από τη διαμόρφωση πρωτοτύπου και δοκιμή, τώρα επιτυχώς έχουμε παραδώσει άνω των 150pcs 75 τις» ψηφιακές οθόνες και τις δομές για τη μετατροπή του mupi στις ψηφιακές επιδείξεις.

 

 

Όσον αφορά στο υπαίθριο mupi ύπαρξης, λόγω του σκληρού υπαίθριου περιβάλλοντος, πρέπει να εξετάσουμε το υψηλό περιβάλλον φωτεινότητας, την επίδραση φωτός του ήλιου, τη θέρμανση, την υγρασία, την αδιάβροχη, απόδειξη σκόνης και ακόμη και το βανδαλισμό, σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε την αδιάβροχη κατοικία με το έξυπνο σύστημα ψύξης, εξοπλισμένος 75 86 ίντσας οθόνες ίντσας και με τη φωτεινότητα 3000nits, που προστατεύεται από το αντι-αντανακλαστικό ντυμένο γυαλί για να εξασφαλίσουν την οθόνη είναι αναγνώσιμες στον ήλιο.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πελάτης βοήθειας Starvision από OOH σε DOOH  2

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πελάτης βοήθειας Starvision από OOH σε DOOH  3

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πελάτης βοήθειας Starvision από OOH σε DOOH  4

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πελάτης βοήθειας Starvision από OOH σε DOOH  5

Το Starvision είναι δεσμευμένο στην ύπαρξη ισόβιος συνεργάτης στους υπαίθριους πελάτες μέσων μας, και τις βιομηχανικές ικανότητές μας σχεδίου, εφαρμοσμένης μηχανικής και κατασκευής, παρέχουμε όχι μόνο στα προϊόντα αλλά και τις λύσεις για να μεγιστοποιήσουμε τα οφέλη για τους συνεργάτες μας.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας