Να στείλετε μήνυμα
Κίνα Επίδειξη OOH κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Kevin Woo

Τηλεφωνικό νούμερο : www.starvisionx.com

WhatsApp : +8618101899103

Free call

Οι εφαρμογές του υπαίθριου ψηφιακού τοτέμ διαφήμισης.

April 27, 2023

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Οι εφαρμογές του υπαίθριου ψηφιακού τοτέμ διαφήμισης.

Τα κύρια σενάρια εφαρμογής του υπαίθριου τοτέμ διαφήμισης περιλαμβάνουν τα οχήματα δημόσιου μέσου μεταφοράς, τα τετράγωνα, τα εμπορικά κέντρα, τους αερολιμένες, τους σταθμούς τρένου, και άλλους δημόσιους χώρους, καθώς επίσης και τους υπαίθριους αθλητικούς τόπους συναντήσεως, τα φυσικά σημεία, το υπαίθριο παιχνίδι mupi διαφήμισης κ.λπ. ψηφιακό ένας κρίσιμος ρόλος στην υπαίθρια διαφήμιση. Με την επίδειξη των εικόνων και των πληροφοριών διαφήμισης, μπορούν να προσελκύσουν και να καθοδηγήσουν το ακροατήριο, να μεταβιβάσει την εικόνα εμπορικών σημάτων, τις πληροφορίες προϊόντων, και τα μηνύματα μάρκετινγκ στους πιθανούς πελάτες, με αυτόν τον τρόπο αυξανόμενες πωλήσεις συνειδητοποίησης εμπορικών σημάτων και προϊόντων. Συγκεκριμένα, οι υπαίθριες μηχανές διαφήμισης διαδραματίζουν κυρίως τους ακόλουθους ρόλους:

 

Ενισχύστε την εικόνα εμπορικών σημάτων: Το υπαίθριο ψηφιακό τοτέμ διαφήμισης μπορεί να παρουσιάσει τις ευδιάκριτες και ζωηρές εικόνες διαφήμισης, να καταστήσει την εικόνα εμπορικών σημάτων πιό αξιοσημείωτη και προσέλκυση της περισσότερων καταναλωτικών προσοχής και αναγνώρισης.

 

Προωθήστε τις πληροφορίες προϊόντων: Το υπαίθριο τοτέμ ψηφιακής επίδειξης μπορεί να παραδώσει τα συνοπτικά και σαφή μηνύματα διαφήμισης στους πιθανούς πελάτες, που μεταβιβάζουν τις πληροφορίες προϊόντων και τις πληροφορίες προώθησης, με αυτόν τον τρόπο αυξανόμενα πωλήσεις προϊόντων και μερίδιο αγοράς.

 

Συμπεριφορά των καταναλωτών οδηγών: Η υπαίθρια επίδειξη mupi LCD διαφήμισης ψηφιακή μπορεί να καθοδηγήσει τους καταναλωτές για να λάβει συγκεκριμένα μέτρα, όπως η λήψη των φωτογραφιών, ανίχνευση των κωδίκων, κ.λπ., μέσω του προσδιορισμού θέσης και των διαλογικών λειτουργιών, με αυτόν τον τρόπο βελτιώνοντας την επιρροή εμπορικών σημάτων και τη δέσμευση χρηστών.

 

Συλλέξτε τα στοιχεία και βελτιστοποιήστε τη διαφήμιση: Η υπαίθρια επίδειξη συστημάτων σηματοδότησης LCD ψηφιακή μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία όπως οι αριθμοί ακροατηρίων, ο χρόνος εξέτασης, κ.λπ. μέσω των αισθητήρων, κάμερες, και άλλες τεχνολογίες, που παρέχουν την υποστήριξη στοιχείων για τους δηαφημιστές για να βελτιστοποιήσει τις στρατηγικές διαφήμισής τους και να βελτιώσει τη διαφήμισή τους ROI.

 

Εν περιλήψει, η υπαίθρια ψηφιακή επίδειξη διαδραματίζει έναν σημαντικό ρόλο στην υπαίθρια διαφήμιση, όχι μόνο προσελκύοντας τα ακροατήρια και μεταβιβάζοντας τις πληροφορίες αλλά και επιτυγχάνοντας τη βελτιστοποίηση και την αύξηση των αποτελεσμάτων διαφήμισης μέσω των τεχνολογιών διαλογικής και συλλογής δεδομένων.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας