Κίνα Επίδειξη OOH κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Kevin Woo

Τηλεφωνικό νούμερο : www.starvisionx.com

WhatsApp : +8618101899103

Free call

ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΉΜΑΤΑ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ;

September 30, 2021

τα τελευταία νέα της εταιρείας για ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΉΜΑΤΑ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ;

 

 

Πολλοί δηαφημιστές θεωρούν ότι on-line να εμπορευτεί είναι η καλύτερη επιλογή. Πραγματικά, πολλά γνωστά εσωτερικά και ξένα εμπορικά σήματα βάζουν ακόμα την υψηλή αξιολόγηση στην υπαίθρια διαφήμιση. Μόνο οι πραγματικές σκηνές μπορούν να διαμορφώσουν την εικόνα εμπορικών σημάτων για πολύ καιρό. Επιτυχή εμπορικά σήματα που μπορούν να είναι εύρημα κάθε πού είναι κύριοι της υπαίθριας διαφήμισης και του μάρκετινγκ.

 

1.Data απόδειξη - τα μεγάλα εμπορικά σήματα είναι κύριοι της υπαίθριας διαφήμισης και του μάρκετινγκ

 

Σύμφωνα με τις πιό πρόσφατες στατιστικές CODC: Το πρώτο εξάμηνο του 2021, οι εθνικές υπαίθριες δαπάνες δημοσιεύσεων διαφήμισης έφθασαν σε 80 δισεκατομμύρια, μια αύξηση 28% έναντι της ίδιας περιόδου το 2020, την αύξηση 15% πραγματικά, και μια καθαρή αύξηση 11%.

 

Για τη διαφήμιση των υπαίθριων οδηγήσεων, το κόστος των μέσων που δημοσιεύουν το πρώτο εξάμηνο του 2021 έφθασε 10 δισεκατομμύρια σε yuan, μια αύξηση 51% κατά τη διάρκεια της ίδιας περιόδου του προηγούμενου χρόνου, μια πραγματική αύξηση 16%, και μια καθαρή αύξηση 13%. Μετά από τον επιδημικό, τα μέσα διαφήμισης των υπαίθριων οδηγήσεων επανέλαβαν την τάση ταχείας ανάπτυξης του. Με εξαίρεση τα ενιαία μέσα, όλες οι υπαίθριες δαπάνες επένδυσης μέσων έχουν αυξηθεί σε διάφορα επίπεδα, και τα γενικά υπαίθρια μέσα έχουν παρουσιάσει τάση αποκατάστασης στη μετα-επιδημική εποχή.

 

Κρινοντας από τα ανωτέρω στοιχεία, η αύξηση των υπαίθριων μέσων δείχνει ότι οι ιδιοκτήτες εμπορικών σημάτων είναι ακόμα αδιάσπαστοι από τη θέση μάρκετινγκ της υπαίθριας διαφήμισης στη μετα-επιδημική εποχή. Η εποχή της κυκλοφορίας έχει εισαγάγει το δεύτερο μισό. Οι ιδιοκτήτες εμπορικών σημάτων είναι όλο και περισσότερο ανήσυχοι για την αύξηση λόγω να οξύνουν της κίνησης του δικτύου, της εξαφάνισης των μερισμάτων, και της ενδυνάμωσης της εσωτερικής ανατροπής. Αυτή τη στιγμή, η σε μη απευθείας σύνδεση κυκλοφορία έχει γίνει α πρέπει για τους ιδιοκτήτες εμπορικών σημάτων.

 

2. Απεικόνιση των υπαίθριων αποτελεσμάτων παράδοσης διαφήμισης

 

Η γέννηση ενός γνωστού εμπορικού σήματος είναι πρώτη για να αφήσει τους καταναλωτές να ξέρουν για το, κατόπιν ενδιαφέρον για το, και τελικά για να το αγοράσει. Η υπαίθρια διαφήμιση υπάρχει στη πραγματική ζωή και συνδέεται συναισθηματικά. Στην καθημερινή τροχιά δράσης σας, το εμπορικό σήμα που επιδεικνύεται στην υπαίθρια διαφήμιση χαιρετά τους καταναλωτές, που παρουσιάζουν σας την εικόνα εμπορικών σημάτων του και τη δύναμη του εμπορικού σήματος. Αυτό είναι χωρίς ταίρι από τη on-line διαφήμιση.

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας